Salonboot Paradis

EEN VOORTVARENDE KIJK OP SCHOONHEID

De Paradis is de eerste salonboot van de Private Boat Tours vloot. In 1992 gekocht en gerestaureerd in eigen beheer. Tijdens de restauratie is zoveel mogelijk het oorspronkelijke karakter behouden. Zoals de teakhouten opbouw met geslepen glas en ook delen van het interieur zoals de marmeren bar. Zo kunt u ook nu nog genieten van de authentieke schoonheid van de Paradis.
Naast het behouden van de historische eigenschappen van de salonboot, is er ook veel aandacht besteed aan comfortabele, moderne voorzieningen. Zoals bijvoorbeeld een rijkelijk gevulde, gekoelde bar, muziekinstallatie, leder beklede banken en voor een aangenaam verwarmde salon een heteluchtverwarming. Op de Paradis is er plaatst voor 12 gasten tijdens een borrel en tijdens een diner 6 gasten.

In 2018 is de Paradis als Varend Erfgoed geclassificeerd door het de FVEN. Voor meer informatie van de FVEN over de Paradis vindt u hier.

De Paradis wordt gevaren door een professionele schipper die tevens uw gids is. Hij vertelt u met plezier over de glorieuze historie van de stad. De ruime achterkuip heeft een groot schuifdak zodat er bij mooi weer nóg meer valt te genieten.